shop by category

Kussens

banner

Kussens

Active filters

 • Vinci Deluxe Shoulder Kussen

  € 99,13

  Vinci Deluxe Shoulder Kussen

  Voor de zijslapers is dit Vinci Deluxe Shoulder-kussen een musthave. Met dit kussen ontspannen je nekspieren en het lichaam komt tot rust terwijl je gedachten langzaam afdwalen. Dit superzachte en comfortabel Vinci Deluxe Shoulder-kussen zorgt voor optimale warmte- en vochtregulatie. Hierdoor heb je iedere nacht gegarandeerd een fijne nachtrust.

 • Vinci Deluxe Contour Kussen

  € 99,13

  Op dit Vinci Down Deluxe Contour-kussen kun je heerlijk comfortabel slapen. Het is een super zacht en comfortabel kussen dat zorgt voor optimale warmte- en vochtregulatie. Dit kussen heeft de perfecte vorm voor de contouren van je nek en hoofd, voorkomt pijn en zorgt voor een goede bloedcirculatie.

 • Visco Athlete Ergo Kussen

  € 49,55

  De druk van je hoofd en nek wordt met dit Visco Athlete Ergo-kussen gelijkmatig verdeeld over het kussenoppervlak. Dit kussen reageert op lichaamstemperatuur en neemt zo geleidelijk de contouren van je hoofd en nek aan wat een positieve invloed heeft op de bloedsomloop en gevoelige spieren. Voor een actieve atleet is dit Visco Athlete Ergo-kussen een musthave. De bijzondere afmeting van dit kussen past prima in een kussensloop van 60 x 70 cm.

 • Bamboo Pillow

  € 41,32

  Wanneer u op het Konbanwa bamboo kussen slaapt, wordt u altijd goed uitgerust wakker met een glimlach op uw gezicht! De zachte hoes van dit kussen is gemaakt van natuurlijke bamboevezels en fijn katoen, ondersteund door honderden geweven ruimtes. De vulling van het kussen bestaat uit polyurethaan traagschuim (welke kan worden schoongemaakt met een vochtige doek). De stof zorgt voor luchtcirculatie tussen uw lichaam en het kussen. Het kussen geeft goede ondersteuning aan uw hoofd en nek zelfs wanneer u op uw rug, zijde of buik slaapt. 

 • Biotex Viscorelax Drukverlagend...

  € 78,51

  Traditioneel traagschuim kussen

  Behaaglijk en gewichtloos comfort

  100% temperatuur onafhankelijk voor blijvende souplesse

  Hoes bestaat uit 40% bio-katoen en 60% polyester en is wasbaar tot 30°c

  Te verkrijgen in de afmeting 40×60

  Kies voor BIOTEX VISCORELAX Memory Shape Pillow. Het Visco végétale® geheugenschuim is gemaakt van ricinusolie. Deze technologische innovatie biedt een subtiele combinatie van toniciteit in de buurt van latex. Hij verwelkomt u met een buitengewone zachtheid die uw nek perfect ondersteunt!

 • Silver Pillow

  € 89,26

  Traagschuim

  3D ventilatie

  afritsbare hoes

  40x60

  orthopedisch aanbevolen

 • Gold Pillow Coolgel

  € 114,88

  Dit traagfoam hoofdkussen zorgt voor comfort, het verlichten van druk en perfecte pasvorm tijdens het slapen. Het hoofdkussen is voorzien van een verkoelende gel mat, die zorgt voor extra verkoeling. De geweven afneembare tijk is machine wasbaar.

  Traagschuim

  1 zijde coolgel

  3D ventilatie

  afritsbare hoes

  40x60

  orthopedisch 

 • Probilife Bedcare Matrasreiniger...

  € 20,62

  Hoe kunnen we matrassen onderhouden?

   

  De probiotica in onze producten ontnemen vocht aan de matrassen en eten de uitwerpselen en allergenen van de huisstofmijt op.

   

  Het zijn net die uitwerpselen en allergenen die voor allergieën kunnen zorgen.

   

   

  Door het ontnemen van vocht blijven matrassen langer goed en door de uitwerpselen en allergenen te verorberen zorgen de probiotica ervoor dat het risico op allergieën sterk daalt.

  Bedcare & Allergy Free is een probiotische spray om matrassen en bedtextiel te onderhouden en te zorgen voor een vermindering van allergenen.

   

  Het is voldoende om gedurende een paar seconden, +/- 30 cm boven het bed te sprayen ( dekbedden en lakens mogen blijven liggen).

   

  Bij de start, dagelijks gedurende 1 week en daarna 2x per week.