banner

Zitzak

Active filters

 • Probilife Bedcare Matrasreiniger...

  € 20,62

  Hoe kunnen we matrassen onderhouden?

   

  De probiotica in onze producten ontnemen vocht aan de matrassen en eten de uitwerpselen en allergenen van de huisstofmijt op.

   

  Het zijn net die uitwerpselen en allergenen die voor allergieën kunnen zorgen.

   

   

  Door het ontnemen van vocht blijven matrassen langer goed en door de uitwerpselen en allergenen te verorberen zorgen de probiotica ervoor dat het risico op allergieën sterk daalt.

  Bedcare & Allergy Free is een probiotische spray om matrassen en bedtextiel te onderhouden en te zorgen voor een vermindering van allergenen.

   

  Het is voldoende om gedurende een paar seconden, +/- 30 cm boven het bed te sprayen ( dekbedden en lakens mogen blijven liggen).

   

  Bij de start, dagelijks gedurende 1 week en daarna 2x per week.

 • zitzak CUBE

  € 49,95

  De schattige, multifunctionele zitzak Cube

  Deze schattige kleine zitzak Cube is op verschillende manieren te gebruiken. De kleine zitzak Cube is een aanwinst en blikvanger in elke woning. Je kunt de kleine zitzak Cube onder meer gebruiken als voetensteun, poef of bijzettafeltje.

  afmetingen 45x45x45 cm

  beschikbaar in verschillende kleuren, selecteer uw kleur hieronder

 • Zitzak Try angle

  € 69,00

  Zoek je flexibel meubilair dat in elke ruimte past? Wij hebben een tip: probeer de Triangle zitzak. Je stopt hem zo in je auto. Mee naar haar strand of het bos, waar je met de Tryangle in een handomdraai je eigen relaxstoel of relaxligbed creëert.

  afmetingen 60x40x70

  verkrijgbaar in verschillenden kleuren, selecteer kleur hieronder

 • zitzak Try Angle XL

  € 149,00

  Met deze zitzak voel je je overal thuis

  De grotere versie van de Try angle is de Try angle XL. Op deze zitzak pas je gemakkelijk met z'n tweeën. Op deze zitzak kun je heerlijk zitten, hangen, liggen en chillen.

  afmetingen 150x120x125cm

  verkrijgbaar in verschillende kleuren; selecteer uw kleur hieronder

 • zitzak Change Me

  € 69,00

  De slimme keuze onder de zitzakken
  De 'Change me' zitzak is de slimme keuze voor je decor. Dichtgeritst biedt het slimme design van de zitzak je een aanvulling voor elk interieur. Gebruik de zitzak als stoel, als voetensteun of als bijzettafeltje.Maar als je wilt relaxen en chillen....rits je de zitzak gewoon open! Je kunt dan heerlijk op de zitzak ontspannen. In het bijzonder geschikt voor luie zondagmiddagen.

  afmetingen 75x75x35 cm

  beschikbaar in verschillende kleuren, selecteer uw kleur hieronder