shop by category

Matrasbescherming

banner

Matrasbescherming

Active filters

 • Probilife Bedcare Matrasreiniger...

  € 20,62

  Hoe kunnen we matrassen onderhouden?

   

  De probiotica in onze producten ontnemen vocht aan de matrassen en eten de uitwerpselen en allergenen van de huisstofmijt op.

   

  Het zijn net die uitwerpselen en allergenen die voor allergieën kunnen zorgen.

   

   

  Door het ontnemen van vocht blijven matrassen langer goed en door de uitwerpselen en allergenen te verorberen zorgen de probiotica ervoor dat het risico op allergieën sterk daalt.

  Bedcare & Allergy Free is een probiotische spray om matrassen en bedtextiel te onderhouden en te zorgen voor een vermindering van allergenen.

   

  Het is voldoende om gedurende een paar seconden, +/- 30 cm boven het bed te sprayen ( dekbedden en lakens mogen blijven liggen).

   

  Bij de start, dagelijks gedurende 1 week en daarna 2x per week.

 • Medisch Afwasbare Kussensloop...

  € 20,62

  beschermsloop integraal met PU

  - afm 63 x 63 (andere maten ook leverbaar )

  - WATERDICHT

  - ANTI BACTERIE

  - met ritssluiting

  De beste kussen bescherming voor instellingen, ziekenhuizen en rusthuizen.

  afwasbaar en zeer makkelijk in gebruik.

  kleur groen.

  ook leverbaar als hoes voor matrassen enz. Stuur ons een mailtje en wij maken een offerte op maat info@welterusten.be

 • Kussenbeschermer 60x70

  € 14,01

  Second Skin kussenbeschermer is watericht & Ademend. Zo hou je de matras mooi & fris. Doordat de beschermer zo dun is en aanvoelt als een 2de huid noemen we de beschermer ook Second skin. De beschermer is vervaardigd uit 100% katoen en een ademende PU Laag. Hij heeft een hele mooie pasvorm en neemt de perfecte vorm van je matras aan met hoge hoeken van 18 cm tot 35 cm. Doordat de Matrasbeschermer wasbaar is op 90° blijft de matras ook vrij van huisstofmijt. Kortom de perfecte kussenbeschermer.

  ook verkrijgbaar in andere afmetingen

 • Second Skin Protection...

  € 27,95

  Second Skin Matrasbeschermer is watericht & Ademend. Zo hou je de matras mooi & fris. Doordat de beschermer zo dun is en aanvoelt als een 2de huid noemen we de beschermer ook Second skin. De beschermer is vervaardigd uit 100% katoen en een ademende PU Laag. Hij heeft een hele mooie pasvorm en neemt de perfecte vorm van je matras aan met hoge hoeken van 18 cm tot 35 cm. Doordat de Matrasbeschermer wasbaar is op 90° blijft de matras ook vrij van huistofmijt. Kortom de perfecte matrasbeschermer.

 • Antislip Matras onderlegger Vilt...

  € 44,95

  Deze antislip matrasbeschermer is aan de onderkant voorzien van duizenden onverslijtbare kunststof nopjes, die ervoor zorgen dat het matras niet schuift. Deze beschermer is stofvrij en heeft een grote luchtdoorlaatbaarheid.Bestemd voor lattenbodem, boxspring, spiraalvering of harde bodem.

  verkrijgbaar in alle afmetingen, staat uw maat er niet bij laat het ons weten en wij zorgen er voor

 • Split-matrasbeschermer 180/200 1...

  € 56,16

  Second Skin Split-Matrasbeschermer, met 1 split, is waterdicht & Ademend. Zo hou je de matras mooi & fris. Doordat de beschermer zo dun is en aanvoelt als een 2de huid noemen we de beschermer ook Second skin. De beschermer is vervaardigd uit 100% katoen en een ademende PU Laag. Hij heeft een hele mooie pasvorm en neemt de perfecte vorm van je matras aan met hoeken tot 35 cm. Doordat de Matrasbeschermer wasbaar is op 90° blijft de matras ook vrij van huistofmijt. Kortom de perfecte matrasbeschermer.