Lijt met merken Beddinghouse

 • At Home by Beddinghouse...

  € 106,61

  De At Home by Beddinghouse collectie geeft je slaapkamer een rijke, sfeervolle uitstraling met een geheel eigen karakter. Dekbedovertrek Gladstone is een zacht wollen breisel dessin met verschillende tinten wat dit warme dessin extra veel diepte en karakter geeft. De achterkant en voorkant zijn hetzelfde. Dit overtrek komt ideaal tot zijn recht een comfortabele, sfeervolle slaapkamer.

 • At Home by Beddinghouse Mabley...

  € 103,31

  De At Home by Beddinghouse collectie geeft je slaapkamer een rijke, sfeervolle uitstraling met een geheel eigen karakter. Dekbedovertrek Mabley heeft een banen dessin met een prachtig, fijngeweven structuur. De geweven structuur in combinatie met de oker en natureltinten geven een heerlijk warm gevoel. De achterkant en voorkant zijn hetzelfde. Dit overtrek komt ideaal tot zijn recht een comfortabele, sfeervolle slaapkamer.

 • At Home by Beddinghouse Moulin...

  € 106,61

  De At Home by Beddinghouse collectie geeft je slaapkamer een rijke, sfeervolle uitstraling met een geheel eigen karakter. Dekbedovertrek Moulin heeft een streepdessin waarbij de strepen afzonderlijk een schaduweffect hebben wat diepte geeft en wat doorgestikt effect geeft. De verschillende tinten samen geven dit overtrek een simpele, zeer fijne touch. De voor- en achterzijde van dit overtrek zijn hetzelfde. Dit overtrek komt prachtig tot zijn recht een comfortabele, sfeervolle slaapkamer.

 • At Home by Beddinghouse Primeval...

  € 107,40

  De At Home by Beddinghouse-collectie combineert warme kleuren met diverse kwaliteiten, die je slaapkamer een rijke, sfeervolle uitstraling met geheel eigen karakter geven. Dekbedovertrek Primeval heeft een botanisch bladeren dessin. Verschillende soorten bladeren wisselen elkaar af. De voor- en achterkant van het overtrek hebben hetzelfde dessin. Dit overtrek dat inspeelt op de botanische trend, komt perfect tot zijn recht in een comfortabele, sfeervolle en karakteristieke slaapkamer.

 • Beddinghouse Mirte...

  € 82,60

  Dekbedovertrek Mirte bestaat uit een klassiek banendessin. De bovenste twee banen hebben een kleurverloop van donker naar licht. Ook heeft het overtrek een smalle uni streep als eigentijds kleuraccent. Over de banen heen is een all-over raster geplaatst, waardoor het dessin een moderne touch krijgt. Hierdoor past het dekbedovertrek goed in zowel een moderne als klassieke slaapkamer.

 • Beddinghouse Valdemar Blue...

  € 76,08

  Dekbedovertrek Valdemar is een banendessin met verschillende tinten, welke zijn opgebouwd uit verschillende breisels. De print op flannel geeft het dessin een extra warm en winters gevoel. Dit dekbedovertrek past goed in een landelijke slaapkamer.