banner

  • Nieuw
boxspringcombinatie Belleville Pullman
  • boxspringcombinatie Belleville Pullman
  • boxspringcombinatie Belleville Pullman
  • boxspringcombinatie Belleville Pullman

boxspringcombinatie Belleville Pullman

€ 2.300,00

Eelegant genopt, voor een stijlvol klassieke uitstraling

met fraaie stiknaden

hoogte ca 116 cm, lijnt uit met de bedmaat

Achterzijde kan meegestoffeerd worden, mits meerprijs (vrijstaand)

verkrijgbaar in de vele bijzonder luxueuze stoffen 

Vanaf 2300 EURO, exclusief matrassen

Size
aantal

Belleville, elegant genopt voor een stijlvol klassieke uitstraling. Fraaie stiknaden maken dit model helemaal af. De Pullman Belleville bestaat uit de combinatie van vaste Silverline boxspring en het hoofdbord Bellevile. Matrassen exclusief. Het hoofdbord Belleville heeft een hoogte van ca 116 cm en lijt uit in de bedmaat. Verkrijgbaar vanaf 2300 EURO, exclusief matrassen. Een Pullman kan in vele bijzonder stoffen worden uitgevoerd. Ieder stof met zijn eigen unieke eigenschappen. Expressief of ingetogen. Mordern of juist klassiek. Laat uw fantasie de vrije loop.

De hoogwaardige nachtkastjes en hockers zorgen voor praktische oplossingen voor het opbergen of neerleggen van uw boek, wekker,... Subtiele verlichting onder uw bed komt in de vorm van Pullman Private light, een lampje dat reageert op uw beweging. Zo vindt u gemakkelijk uw weg in het donker.

Ieder onderdeel van een Pullman bed wordt met de hand gemaakt in Vroomshoop. Door vakmensen met passie, oog voor detail en die werken volgens de hoogste kwaliteitstandaarden. Dat geeft een Pullman de garantie van jarenlang plezier.

Wij zijn overtuigd vande kwaliteit van bedden en het jarenlange plezier dat ze u zullen bieden. Daarom krijgt u op de boxspringframes 25 jaar garantie op frame- en draadbreuk. En ook op andere onderdelen krijgt u jarenlange garanties.

PULLMAN BELLEVILLE
chat Commentaar (0)