Probilife Bedcare Matrasreiniger tegen huisstofmijt

€ 20,62

Hoe kunnen we matrassen onderhouden?

 

De probiotica in onze producten ontnemen vocht aan de matrassen en eten de uitwerpselen en allergenen van de huisstofmijt op.

 

Het zijn net die uitwerpselen en allergenen die voor allergieën kunnen zorgen.

 

 

Door het ontnemen van vocht blijven matrassen langer goed en door de uitwerpselen en allergenen te verorberen zorgen de probiotica ervoor dat het risico op allergieën sterk daalt.

Bedcare & Allergy Free is een probiotische spray om matrassen en bedtextiel te onderhouden en te zorgen voor een vermindering van allergenen.

 

Het is voldoende om gedurende een paar seconden, +/- 30 cm boven het bed te sprayen ( dekbedden en lakens mogen blijven liggen).

 

Bij de start, dagelijks gedurende 1 week en daarna 2x per week.

aantal

Microbieel management door

de kracht van de natuur te gebruiken

Bacteriën zijn van doorslaggevend belang voor het leven op aarde. Het overgrote deel van de bacteriën zijn nuttig. Het is dan ook af te raden om ze te willen doden.

In plaats daarvan streven we beter naar een gezond evenwicht waardoor het risico op schadelijke bacteriën veel kleiner wordt.

Algemeen principe van de werking

 

Bacteriën hebben als eigenschap dat ze enzymen kunnen produceren. De producten van enzymen is afhankelijk van het voedsel dat beschikbaar is. Als een bacterie, via reiniging, op een oppervlak terecht komt dan gaat de bacterie het enzym produceren voor de daar aanwezige vervuiling. Een bacteriële reiniger zorgt er dus voor dat de juiste enzymen aanwezig zijn.

Bacteriën blijven ook relatief lang op het oppervlak omdat ze minder gevoelig zijn voor externe omstandigheden zoals temperatuur en zuurtegraad. Ze blijven actief tot +/- 3 dagen na de reiniging en zorgen op die manier voor een verlengde werking.

 

Naast reinigen zorgen probiotische bacteriën ook voor een "bezetting" van de oppervlakten met onschadelijke, goede bacteriën. Hierdoor is er niet langer voldoende plaats en voeding beschikbaar voor andere organismen die op het oppervlak terechtkomen en daalt het risico op de ontwikkeling van schadelijke bacteriën.

Met probiotische reinigers sla je dus 2 vliegen in één klap:

je brengt een gezonde microflora aan op de oppervlakken

je gebruikt niet langer schadelijke, chemische ontsmettingsmiddelen zodat de resistentie van bacteriën niet langer wordt aangemoedigd.

bedcare
chat Commentaar (0)